De Kleine Prinses

Boeken    Interviews       Columns        

 

Eerste reacties op het boek

“Een mooie spiegel en inspiratiebron”

Jeroen Nieuwenhuijs - fiNext


“Een inspirerend sprookje over mooi projectmanagement. Visueel geschreven in een stijl die doet denken aan Goldratt in Het Doel”

Rolf Craenen - Sogeti Nederland


“Voor de juiste antwoorden lees je ‘Prince2’, voor de juiste vragen lees je ‘De Kleine Prinses’ ”

Marina Noordegraaf - zelfstandig wetenschapsjournalist


“Het boek leest lekker weg, accountant proof zeg maar”

Erwin van Tichem - BDO CampsObers Accounts & Belastingadviseurs


“Een heus sprookjesboek over projectmanagement. Geen gek idee voor zo een slaapverwekkend genre; hoog tijd om even in de telefoon te klimmen”

Dorien van Schie in de column ‘Even bellen met ...’ in COMMUNICATIENIEUWS van dialogue data bureau Mailmedia


“Projectmanagement is feitelijk heel erg saai, je moet aan de planning houden, documentjes invullen, de financiën bijhouden, iedereen moet zijn ding doen voor een bepaalde tijd, als dat niet lukt escaleren we het ‘naar boven’ althans als we de doorsnee boeken over dit onderwerp moeten geloven. Maar het kan ook anders! Er is namelijk een heel interessant boek op de markt met de boeiende titel De kleine prinses maakt projectmanagement stoer! In dit sprookje wordt projectmanagement op spannende en speelse wijze beschreven.”

Mark van Pentascope op zijn MyMark-Werklog


“Een modern en verfrissend sprookje over prinses Marenne, Otto de Graaf en een blauwe kikker. Een heel eerlijk sprookje over hoe waarden als schoonheid, vertrouwen, energie, inspiratie en jezelf zijn in projectmanagement kunnen passen. En hoe ze voor nog betere projecten zorgen.”

Jef Cumps - op zijn blogsite hersenspinsels en buikverzinsels


“Het boek 'De kleine prinses' is een must voor iedere projectmanager die anders, maar vooral verder wil. Mulder en Wijnstra bieden een perspectief waarmee de vele vastgelopen, mislukte en vooral nog te starten projecten succesvol worden. Het aanvullend perspectief naast het traditionele technisch en blauwe projectmanagement! 'De kleine prinses' gaat over waarden, zingeving en passie van projectmanagement. Over dialoog met de omgeving, over verbondenheid en betrokkenheid en de essentie van veranderen. Slaan we eindelijk de weg in van succesvol en mooi projectmanagement? Een heerlijk boek voor op het werk, op de bank of in bed.”

Steven de Groot - IVA-onderzoeker organisatieontwikkeling - op managementboek.nl


Terug naar het boek