De Kleine Prinses

Boeken    Interviews       Columns        

 

maakt projectmanagement stoer

‘De woorden van Otto de Graaf tollen als ballen in een bingomachine door haar hoofd: verandering, mooier en slimmer werken, redesign, implementeren, ontwikkeling, interne en externe communicatie ... de blauwe kikker. De blauwe kikker? Prinses Marenne staart naar een plastic map met een stapel A4tjes erin.


In dit hedendaagse sprookje beschrijven Nicoline Mulder en Fokke Wijnstra op een spannende en speelse wijze de projectmanagementavonturen van Prinses Marenne. Haar gesprekken met opdrachtgever Otto de Graaf, haar wijze vader Koning Tita, grote Broer Bas Berend en neef Arthur geven inzicht in dilemma’s van moderne projectmanagers. Dit sprookje verleidt de lezer op een plezierige wijze tot nadenken, het inspireert de lezer nieuwe zienswijzen te verkennen.’

Prof.Dr.Ir. M. Weggeman schrijft in zijn woord vooraf

Nu eens geen checklijstjes, matrices, faseringen en stappenschema’s, maar een sprookje dat op een plezierige, rustige manier aanzet tot verder denken en daarover praten met elkaar. Zo leer je samen nieuwe dingen, dingen waarover in de wereld van projecten nauwelijks werd gesproken. Grote kans dat het sprookje dan niet langer een sprookje is, maar een voorstelbare realiteit.”

Prachtige illustraties van Anet van de Vorsthttp://www.anetvandevorst.nl

Bestellen?

Via Managementboek.nl